Nadolazeći tečajevi

ODGODA TEČAJEVA

Svi "hands on" tečajevi su prema naputku Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, a zbog epidemiološke situacije, do daljnjega odgođeni. Odluku možete pronaći u prilogu. 

CERTAIN

On-line tečaj održava se 23.10. 2020. 


Ovaj tečaj baziran je na suvremenoj europskoj praksi u okviru relevantnih specijalnosti i osmišljen je kako bi polaznike podučio sustavu svakodnevnog zbrinjavanja traumatiziranih pacijenata. U većini slučajeva njihovo preživljavanje ovisi o efikasnom djelovanju cijelog tima, a ne pojedinaca, stoga se ovim tečajem žele poboljšati znanje, vještine i sposobnosti polaznika prilikom sudjelovanja u radu tima, bilo kao člana ili vođe trauma tima.

ETC dugoočekivana je europska inačica američkog ATLS-a i unatrag 2 godine otkad se organizira pod okriljem ERC-a postigao je veliku popularnost. Tečaj se sastoji od nekoliko predavanja te serije radionica i stanica vještina u kojima se na lutkama vježbaju različiti scenariji koji odgovaraju situacijama iz kliničke prakse. Polaznici prije tečaja trebaju proučiti odgovarajući priručnik, a na kraju slijedi završno testiranje. Također, po uzoru na naše prethodno održane tečajeve kardiopulmonalne reanimacije, želja nam je najbolje polaznike na ovom tečaju osposobiti i za buduće nacionalne instruktore.

Cijena ovog tečaja za liječnike iznosi 4.300,00 kn a za medicinske sestre i stažiste 3.800,00 kn.

Za prijavu na ETC tečaj i detalje o uplati kliknite na link ispod:

Privitci:
Datoteka
Preuzmite ovu datoteku (ETC program.pdf)ETC program.pdf